Slotweekend met feestelijke lustrum omlijsting

Slotweekend met feestelijke lustrum 2017 omlijsting in Monnickendam 30/09 en 01/10.

Na weer een heerlijk vaarseizoen met veel leuke activiteiten komen de herfst en winter er weer aan wat meestal betekent dat het varen voor dit jaar ten einde komt. Dus nog 1 keer een leuke bestemming om dit jaar naartoe te gaan…….

Het slotweekend is op 30 sept/1 oktober in Monnickendam. Ligplaatsen kunnen via de evenementencommissie geregeld worden in jachthaven Waterland, het is zelfs mogelijk een plek te reserveren in de B&B van de jachthaven. Kom je zonder boot…geen probleem de bus 315 brengt je in 20 min. Van Amsterdam Centraal naar Monnickendam, voor de terugweg rijden er nachtbussen.

Zaterdag is er vanaf 17:00 tot 20:30 het Sounbites - Music & Food festival met muziek, kraampjes en foodtrucks in hartje Monnickendam aansluitend vanaf circa 21:00 kunnen de voetjes van de vloer in Café 1614 want dan is er een spetterende jaarafsluiting door de inmiddels een beetje verenigingsband “ Ten Beers After”  Café 1614 is vind je het centrum van Monnickendam aan de Middendam 6. www.cafe1614.nl Iedereen is daar welkom, uiteraard ook niet leden.

Bij voldoende deelname proberen we voor zondag een gezamenlijk ontbijt te regelen in de ruimte van “Land en water” op de jachthaven.

Ligplaatsen, ontbijt etc. zijn voor eigen rekening.

Aanmelden is niet nodig maar als je met de boot komt en verzekerd wil zijn van een ligplaats dan graag minimaal een paar dagen van tevoren opgeven bij de evenementen commissie via;

info@pinxeel.nl

of via de groepsapp van Pinxeel

Jeroen Ravesloot 06 212 30 666

Louis Terra 06 225 18 372

 

Colofon

W.S.V. Pinxeel

info@pinxeel.nl